10 iunie 2010

Barbatii nu iubesc...


Barbatii nu iubesc.. sunt sigura de acest lucru si cred ca il voi sustine mult timp de acum incolo.. Ei doar se indragostesc.. de picioare.. de forme.. de papusi apetisante.. de blonde... de ochi verzi.. de o fusta scruta.. de o imagine frumoasa.. de un trup parfumat..
De suflet? Hai sa ne dam 2 palme si sa ne revenim :))) Un barbat nu se indragosteste de suflet.. decat daca se imbina armonios cu un fizic impecabil.
Si daca nu am dreptate... atunci cer explicatii pentru barbatii care divorteaza pentru ca "dragostea s-a stins" dintr-o data.. si ce coincidenta ca exact atunci sotia a inceput sa se ingrase.. iar secretara de la firma este mai stralucitoare ca niciodata...

Adevar
1. Toti barbatii sunt al dracului de ocupati.
2. Desi sunt ocupati, au timp de femei.
3. Desi au timp de femei, nu prea ii intereseaza de ele.
4. Desi nu prea ii intereseaza femeile, tot timpul au una langa ei.
5. Desi tot timpul au una langa ei, se mai dau si la alta sau altele.
6. Desi se mai dau la alta sau altele, ii enerveaza daca femeia cu care sunt ii paraseste.
7. Desi femeia cu care sunt ii paraseste, tot nu invata din greselile pe care le fac (si tot se mai dau la altele).

2 comentarii:

  1. probabil majoritatea barbatiilor cred ca o femeie frumoasa are si un suflet bun dar dupa ce ajung sa le cunoascsa se plictisesc de ele cine stie.... si sunt barbati care vad direct sufletu prin trup....

    RăspundețiȘtergere
  2. 2. Desi sunt ocupati, au timp de femei. - din ce in ce mai mult, doar daca e vorba de f****. scuza-mi limbajul, dar eu sunt ceva mai pornita pe aceste chestii pe care le numim "barbati". Ei se nasc si traiesc doar pentru a calca in picioare, iar, din pacate, majoritatea fetelor accepta asta. E trist.

    RăspundețiȘtergere